Thursday, May 21, 2009

Parodoxical novel 5cm


.Bukan novel biasa
.



Ni bukan buku Microelectronic by Sendra Smith.Ni adalah ole-ole dari Jakarta sebuah novel Indonesia yang bakal mengubah sedikit pandangan dunia saya beberapa darjah.

Buku ni saya dapat tahu melalui seorang blogger dari Bandung lebih setahun lepas.Saya tidak habis baca lagi jadi tak boleh review novel 5 cm contengan Donny Dhirgantoro.Apa-apa novel ni mencerita kehidupan gila-gilaan 5 sahabat yang pelbagai kerektor hidup dalam dunia mereka.Tema friendship memang agak biasa dan buku ini bukan la seperti cerita The sisterhood of the Travel pants ya.Tapi 5 cm lebih dari itu.

kenapa buku ini patut baca?kalau ikutkan sebenarnya kita semua memang selalu ingin tahu tentang kehidupan orang lain,tak kira la sesiapa.Jika tak mungkin kamu tidak akan lawat blog ini bukan?:P

nota : curi-curi masa ;P

4 orang ahli fikir:

ronalbi May 21, 2009 at 10:02 AM  

ah...lu nie...

bg gua satu buku...

apa2 la yg lu penah khatam..

hahahaha

jawapannya x penah kan...

ixu May 21, 2009 at 11:31 AM  

penah buku 555,name ko jer penuh nak msk jilid ke-3 ni haha

ronalbi May 25, 2009 at 8:06 AM  

lagi satu...

lu baca buku ker dgr lagu..

ke buat2 baca...

kekekeke

ixu May 25, 2009 at 11:51 AM  

haha malas update mhputeh,nk capub kt cni..dh macam shuflle

Back to TOP