Sunday, April 12, 2009

kosmologi moden

Dan teori nombor



Kosmologi moden dan teori nombor?apa kejadah ni?sequel movie XX-ray Aziz.M.Osman baru ke?

Sebelum tu ini bukanlah pos untuk tugasan yang dipaksa oleh mana-mana pensyarah ya.Sekarang ni trend pensyarah mengguna blog untuk stalk pelajar supaya menyiapkan tugasan mereka semakin popular.Dipaksa untuk post blog seminggu sekali tu kira normal.Tapi rasanya hanya pensyarah dekat MMU suka cara ni.ye ke?ntah la.


Apa-apa pun jika kamu tidak ada idea tentang tajuk kosmologi moden secara ringkasnya ia adalah bidang yang agak luas mengkaji tentang alam semesta serta mengkaji persoalan-persoalan asas pembentukan dan kejadian alam itu sendiri.


Pernah kamu dengar Teori Relatif dari Einstien dan Teori Letupan Besar Stephen Hawking?Teori itu adalah hasil bidang kosmologi.


Jika kamu rasa diri sedikit dibawah tempurung dalam pemikiran fizik semasa .Apa kata kita sama-sama meluang sedikit masa untuk ini.

4 orang ahli fikir:

muhammad April 15, 2009 at 8:58 AM  

AKU SELAKU STUDENT KEPADA DR SHAHIDAN RADIMAN AKAN TURUN PADANG...HA2

areez April 24, 2009 at 10:22 PM  

muhammad...dak nie post pon bkn pegi seminar tuh...saja nk mencapub konon update dgn dunia fizik....


poooooodaaahhhhhhhhhhhhhhh~~~~~

kekekeke

ixu April 29, 2009 at 7:23 PM  

sebelum zaman Renaissance dah ramai org update fizik mendapat sindiran mcm areez nih..rilek bro wa taw lu jeles lebey haha

muhammad May 14, 2009 at 8:07 PM  

tak terkesan pn..cinta saya pada fizik adalah kekal..insyallah...

Back to TOP