Saturday, March 14, 2009

Rafa,Torres,Gerrad,Aurelio dan Dossena

Terima kasih semua





Akhirnya dapat juga tengok Manchester United di bawah kendalian Sir Alex diayam-ayamkan dekat Old Trafford.


Impian sejak bangku sekolah rendah lagi dah tercapai! Selepas ni nak tengok Spirulina FC bantai Victory FC pulak.


nota : Tabik spring untuk Liverpool!!

8 orang ahli fikir:

alkhalid March 14, 2009 at 11:15 PM  

ala bro......
br kalah teruk skali jer bro.....yg penting masih di tangga teratas.....huhuhu.....
kalah x sengaja jer bro...

ixu March 15, 2009 at 9:26 AM  

KFC = Ayam
Kenny roger = Ayam

jenama baru jengjengjeng

MU = Ayam Kolek Pak Abu

haha

Dari Jalan Kopi March 15, 2009 at 6:56 PM  

kahkahkah. saya terkejut hampir ke IJN melihat van der sar menjadi azizon kadir. kahkahkah.

ixu March 16, 2009 at 2:07 AM  

geng kipas-susah-mati MU masih tidak terima kekalahan..ada yang sangup cakap vidic dan van der sar kena pukau..mereka igt epl ni misteri nusantara kot haha

karimdaud March 17, 2009 at 6:49 AM  

Klh la jgk tu...lalalala~!!!

areztiano March 19, 2009 at 2:52 AM  

nie keco2 ape...MU rilek jer klh...jgn smpi pasnie MU mengamuk dahla....sme team kne ayam....org bg muka nk lebey2 lak

FlipOff March 20, 2009 at 2:07 AM  

selame ni smua kasi muke kat MU kot areez

muhammad March 22, 2009 at 9:51 AM  

kalah lagi bro...suka aku menonton dihari tersebut..2 0...kena ayam betul ngan fulham...ah2...

Back to TOP